Formandsnyt februar

Nyt fra formanden februar 2018

Så er forårssæsonen startet med indskrivning den 11. februar. Vi har i år hvalpe, færdsel og et IPO hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10 og færdsel og IPO holdet starter kl. 11. Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle de nye og gamle – dejligt at se så mange der har tilmeldt sig på holdene 😊

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er den samme, da dem der var på valg, alle genopstillede og blev valgt 😊  Vi fik et fint overskud på lidt over 9.000 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Den 14. januar holdt vi en FP/IPO prøve med fem deltagere hvor alle bestod så  stort tillykke. Husk hvis du har brug for en prøve så henvend dig til din træner, formanden eller BRK’eren.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.