Formands nyt april

Nyt fra formand april 2018

Vi har virkelig haft et meget vådt og koldt forår og alligevel er der mange der er kommet til træning – det er sådan det skal være. Måske skal vi gøre ligesom Manfred – vente på at vejret bliver bedre😊

Heldigvis ser det ud til at vende nu og det gode vejr er på vej – så nu er det bare med at komme ud og træne sin hund.

Kredsen kom helt i top (delt 1. plads med Grindsted) som den mest aktive kreds i 2017. Vi fortsætter dog ikke i samme tempo i år. Vi vil selvfølgelig arrangere de prøver som medlemmer af kredsen har brug for men vejret og de meget våde marker begrænser det en kende ☹.

Repræsentantskabsmødet den 18. marts er vel overstået – desværre var der en del fnidder, bl.a. et mistillidsvotum til Peter Larsen som dog blev nedstemt med overvejende flertal. Peter blev formand, Karin næstformand – Rene Jørgensen blev avlrådsformand. Der var en del forslag til behandling (diverse små rettelser og præciseringer til lovene og et par stykker om strukturen) – ingen større ændringer. I kan læse referatet når det kommer på hovedklubbens hjemmeside.

Lørdag den 31. marts holdte vi vores påskefrokost – dejligt at se så mange nye mennesker.

Husk der er DM den 10 – 12. maj i Randers – knæk og dæk til alle deltagere.

Næste prøve er måske i maj og så den afsluttende prøve midt i juni.

Det nye prøve program for 2019 og materiale om behandling af persondata efter den 25. maj findes på vores hjemmeside kr43.dk

Jeg glæder mig til at se jer i klubben – Anette Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.