Formands Nyt oktober 2018

Så blev det ”hverdag” igen efter rigtig mange af os har været i Randers for at se VM 😊

Tak til vores pladsmænd som har knoklet for at få ordnet facaden på klubhuset inden vores årlige konkurrence. Søndag den 21. oktober holdt vi nemlig Hvidovre Open, hvor der var 17 tilmeldte hunde.  Vejret var med os og det var en dejlig dag med masser af godt hundearbejde af engageret hundeførere – både på sporet og på banen. Stor tak til alle deltagere, dommere og hjælpere.

Kredsens medlemmer klarede sig fint med en 2. plads for hold. Stort tillykke. Pokalen kan beundres i klubhuset 😊

Se alle resultater på face book gruppen ”Hvidovre Open 2018”.

De næste begivenheder i kredsen bliver afsluttende prøver og julefrokosten den 24. november. Man kan tilmelde sig julefrokosten på tavlen i klubhuset eller sende en besked til formanden. De afsluttende prøver tilmelder man sig via Caniva.

I december vil vi selvfølgelig holder vores julehyggedag med gløgg, æbleskiver og lotteri.

Den 31. december holder vi traditionen tro nytårs taffel i klubhuset ml. 10 – 12.

 

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.