Nyt fra formanden februar 2019

Så er 2018 gået og vi er startet på et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som er startet med indskrivning den 10. februar. Vi har i år hvalpe, familie og et IGP hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10, familie og IGP holdene starter kl. 11.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden, MobilPay eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle nye og gamle medlemmer – dejligt at se så mange forskellige der har tilmeldt sig på holdene 😊 Som man kan se på billedet så er der plads til alle!

Et lille tilbageblik på de sidste måneder det gamle år der sluttede med manér – Afsluttende prøver og julefrokost den 24. november med mange deltagere og som altid super hyggeligt. Julehyggedag med lotteri den 17. december og sidst men ikke mindst nytårskur den 31 – dejligt at mødes til lidt hygge i den kolde vintertid.

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er næsten den samme. Steen Pedersen er flyttet på landet 😊 og valgte derfor at trække sig fra bestyrelsen. Steen Christensen blev enstemmigt valg som efterfølger og ny suppleant i stedet for Steen C. blev Preben Rasmussen – resten er de samme som sidste år.  Vi fik et rigtig fint overskud på over 22.000 kr. (se hele referatet anden sted på hjemmesiden).

Den 18. februar havde vi en medlemsaften hvor dommer Morten Hansen fortalte om det nye program.

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.