Nyt fra formanden efterår 2019

Nyt fra formanden efterår 2019

Så er efterårs sæsonen ved at gå på hæld og vi går mod nogle kolde men hyggelige jule måneder. Husk I er velkommen på træningsbanerne selvom holdtræningen slutter her i november.

Den 2. november havde vi den  fornøjelsen at holde en af de første officielle rallyprøver i Schæferhundeklubbens regi. Der var 4 klasser – champion, ekspert, øvet og begynder. Kredsen havde 3 deltagere med i den meget stor begynderklasse med 23 deltagere. Der var en hel del debutanter, og næsten alle bestod (kun 3 IB’er), så det var dejligt. Alle kredsens deltagere bestod – stort tillykke med det 😊

Alle var meget begejstret for vores arrangement og synes vi har nogle virkelige dejlige arealer og et godt klubhus. Som dommeren senere skrev på sin blog – super betjening af dommer, sekretær og deltagere, super arealer, fine præmier til alle, lækker mad og drikke, så rammerne var de allerbedste. Tusind tak til alle for en dejlig dag, og især tak til Anette og co. (læs kredsen) for et flot arrangement.

Vinderne af begynderklassen der alle fik 100 point.

Vi holder UHP prøve den 16. november og det 30. november  holder vi BH, delspor og IGP prøve. Prøven er lukket for tilmelding, da vi har nået max antal discipliner 😊

 

Vi holder julefrokost den 30. November. Det er traditionen tro julebuffet inkl. drikkevarer.
I skrivende stund er ”alt udsolgt” – tak for den store interesse

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.