Nyt fra formanden februar 2020

Så er vi klar til et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som starter med indskrivning den 9. februar. Vi har i år hvalpe, familie og rally hold og de træner om søndagen. Holdene starter 10:30.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden, MobilPay eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu

Et lille tilbageblik på de sidste måneder i det gamle år og frem til nu – Vi holdt kredsmesterskab og julefrokost den 30. november med max antal deltagere  – det var som altid super hyggeligt, med DK som vinder af landskampen senere på aften.

Julehyggedag med lotteri den 15. december og sidst men ikke mindst nytårskur den 31 – dejligt at møde hundefolk fra nær og fjern til lidt hygge i den kolde vintertid.

Vi har holdt General Forsamling den 4. februar – bestyrelsen er den samme. Vi fik et fint overskud på over 8650 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.