Nyt fra formanden maj 2020

Forårs sæsonen startede på fineste vis og så ramte COVID-19 os alle ØV ØV.  Al vores træning, fester og planlagte prøver blev aflyst – det var godt nok trist og kedeligt. Heldigvis er der nu åbnet op for træning i mindre grupper og vi er langsomt ved at vende tilbage til ”gamle dage”. Vi har besluttet at forlænge sæsonen hen over sommeren så nu kan der trænes igennem. 😊

Vores repræsentantsskabsmøde blev også aflyst ligesom DM, HAS og VM er blevet det – 2020 bliver et meget tomt hundeår.

Forsamlingsforbud nu: Først og fremmest må vi konstatere, at DKK kun i meget begrænset omfang har fået muligheder for en øget genåbning i fase 2. Vi skal fortsat (frem til 8. juni) overholde et forsamlingsforbud, hvor det maximale antal forsamlede personer er 10.

Forsamlingsforbud fase 3 fra 8. juni til 1. augustI fase 3 (fra 8. juni) vil forsamlingsforbuddet blive hævet til mellem 30 og 50 personer. Om max-antallet bliver 30, 40 eller 50 meldes fra regeringens side ud på et senere tidspunkt, når der er mere information om, hvordan smittetrykket i landet udvikler sig efter genåbningen.

Forsamlingsforbud fase 4 – fra 1. august til 31. august:Forbuddet mod arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende hvor der er flere end 500 personer tilstede, fastholdes til minimum 31. august.

Vores store Rally konkurrence er derfor flyttet fra den 13. juni til 26. september og kredsens 40 års jubilæum fest er også rykket – ny dato kommer snarest. Vi skal nok nå at feste i år 😊

 

Blad nr. 3-4, Marts-April, er nu online. Grundet Corona situationen blev dette blad ikke trykt og postomdelt, men du kan læse, downloade og/eller printe det via hovedklubbens hjemmeside.

 

Formanden er officielt certifiseret som prøveleder efter de nye regler 😊

 

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.