Nyt fra formamnden sommeren 2020

Den COVID-19 ramte forårs sæson og sommertræningen er nu slut og vi står foran en helt ny efterårs sæson. Vi kan heldigvis træne igen, så det er bare med at klø på til efterårets events.

Efterårssæsonen starter med indskrivning søndag den 9. august ml. 10 – 12 i klubhuset. Vi glæder os til at se jer alle som træner på banerne (holdene og selvtræner) komme forbi og betale træningsgebyr.

PGA COVID-19 har alle prøver og arrangementer været aflyst – trist men nødvendigt. Vi har savnet at komme til Herning Open og møde alle mulige hundefolk fra nær og fjern – til DM og meget andet,  men vi kommer stærkt tilbage her i efteråret.

Træningslejre i kredsen før en Herning Open for nogle år tilbage 😊 😊

Vores store dobbelt Rally konkurrence er flyttet fra den 13. juni til 26. september. Der er tæt på at være udsolgt til begge prøver, så skynd jer at tilmelde jer, hvis I ikke allerede har gjort det 😊 Tilmelding foregår via hundeweb.

Et udpluk af sidste års vindere i vores rally konkurrence

Kredsens 40 års jubilæum fest er også rykket – ny dato kommer snarest. Vi skal nok nå at feste i år. Vi holder kredsmesterskaber den 21. november med efterfølgende julefrokost om aften.

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.