Nyt fra formanden februar 2021

Trods Corona-tider er vi klar til et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som starter med indskrivning den 28. februar ml. 10-12.

Vi har selvtræner(IGP), hvalpe, familie og rally hold. Holdene træner om søndagen og starter 10:30. Alle bliver opdelt, så vi overholder retningslinjerne.

Vores generalforsamling er også den 28. februar fra kl. 12 og foregår udendørs i grupper af 5 personer. Formandens beretning kan læses på vores FB gruppe og/eller fås på dagen sammen med regnskabet.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, via MobilPay 81174 (+1kr.) eller bankoverførsel på 1551-3160021896. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst hold og navn.

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage – husk alle retningslinjer skal overholdes.

Spørgsmål angående hold kan rettes til anettelindberg@outlook.dk.

Et lille tilbageblik på det sidste halve år i 2020 og frem til nu – Vi afholdte vores store rally konkurrence med 100 tilmeldte sidst i september, hvor Anette W, Kim H., Annemette og Alices deltog og bestod med fine prøver. Et kæmpe tillykke til Anette Willumsen som nr. 2 og nr. 3 i de to prøver og som også blev Rally Mester Begynder.

I starten af året blev Kim H. og Manfred også Rally Mester Begynder, så kæmpe tillykke til dem.

Også et stort tillykke til alle dem der bestod deres IGP prøver i efteråret og et stort tillykke til Martin og Fiona med DM kvalifikationen.
Vores kredsmesterskab, julefrokost, julelotteri og nytårskur blev alle aflyst pga. Corona – ØV.

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.