Hold

Hvalpehold Søndag kl. 10-11

Målet med vores hvalpetræning er at give forskellige input, værktøjer og inspiration til at få en god hverdag med din hund.

Vi mødes hver søndag formiddag til træning hvor hundeføreren bliver guidet gennem timens indhold og i hvordan hund og fører samarbejder på den bedst mulige måde.  Der vil blive undervist i de helt basale kommandoer og øvelser som indkald, kontakt, lineføring, balanceøvelser, sit, dæk, sund leg med andre hunde og forskellige former for miljøtræning hvor hvalpen lære at bevæge sig på forskellige typer af underlag og færdes i trafikken. Der vil også være introduktion til spor og lydighedsprogrammet, hvis man ønsker det.

Træner:  Tina – 6067 8831

Familie hold Søndag formiddag

Målet med vores familie hold er at give forskellige input, værktøjer og inspiration til at få en god hverdag med din hund. Alle hunde er velkommen.

Vi mødes hver søndag formiddag til træning hvor hundeføreren vil blive guidet gennem hele timens indhold. Der vil blive undervist i samarbejde på den bedst mulige måde mellem hund og fører samt i de helt basale kommandoer og øvelser som indkald, kontakt, lineføring, balanceøvelser, sit, dæk og meget mere.

Træner:  Tina – 6067 8831

IPO-hold Søndag kl. 11-12

På dette hold vil hundeførerne arbejde mere selvstændigt, under guidet opsyn af trænerne. Der ville blive trænet på alle momenter som indgår i IPG-programmet.

OBS. Forsvarsarbejde er hovedsageligt for de hunde som har en færdselsprøve.

Træner: Svendsen og Tina – 6067 8831