Nyt fra formanden maj 2021

Så er vi halvvejs gennem forårssæsonen. Det startede rigtig fint med at forsamlingsforbuddet blev hævet til 25 personer – helt perfekt. Vi fik gang i træningen og fik også arrangeret en prøve. Prøven var planlagt med tidsplan, hjælpere, dommer og figurant og der var 7 tilmeldte hunde – super – MEN en uge før blev Avedøre sogn lukket ned pga for stor smittespredning og vi måtte aflyse det hele igen. Nu kan vi så træne igen og så håber vi på at der ikke ske flere lokale nedlukninger i vores sogn.

Vi har valgt at bidrage til at gøre Hvidovre mere bi- og insektvenlig – har hentet 5 poser af Hvidovre Blomstereng hos kommunen så vi kan så lidt ”vilde” blomster på bagsiden af vores høj ved klubhuset.

Træningen kører nu på fuld speed og det er en fornøjelse at følge alle de små og store fremskidt 😊

Vi har fået et par Rally Begynder Mestrer siden sidst – stort tillykke til Kim og Sarah. Der er også flere der har bestået prøver her i foråret både i IGP og Rally – stort tillykke med de fine resultater.

Vi skal forskønne og vedligeholde vores dejlig kreds som I alle har glæde af. Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 18/5 og/eller søndag den 23/5 efter træning. Der skal blandt andet males skjul, busstop og borde-bænkesættene – og der skal køres skrammel væk. Vi serverer lidt mad og drikke ellers duer helten jo ikke. Vi glæder os til at se jer.

 

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til anettelindberg@outlook.dk

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Formands Nyt. Bogmærk permalinket.