Formands nyt

Nyt fra formand februar 2019

Så er 2018 gået og vi er startet på et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som er startet med indskrivning den 10. februar. Vi har i år hvalpe, familie og et IGP hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10, familie og IGP holdene starter kl. 11.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden, MobilPay eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller MobilPay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle nye og gamle medlemmer – dejligt at se så mange forskellige der har tilmeldt sig på holdene 😊 Som I kan se på billedet, så er der plads til alle!

Et lille tilbageblik på de sidste måneder det gamle år der sluttede med manér – Afsluttende prøver og julefrokost den 24. november med mange deltagere og som altid super hyggeligt. Julehyggedag med lotteri den 17. december og sidst men ikke mindst nytårskur den 31 – dejligt at mødes til lidt hygge i den kolde vintertid.

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er næsten den samme. Steen Pedersen er flyttet på landet 😊 og valgte derfor at trække sig fra bestyrelsen. Steen Christensen blev enstemmigt valg som efterfølger og ny suppleant i stedet for Steen C. blev Preben Rasmussen – resten er de samme som sidste år.  Vi fik et rigtig fint overskud på over 22.000 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Den 18. februar havde vi en medlemsaften hvor dommer Morten Hansen fortalte om det nye program.

Nyt fra formand oktober 2018

Så blev det ”hverdag” igen efter rigtig mange af os har været i Randers for at se VM 😊

Tak til vores pladsmænd som har knoklet for at få ordnet facaden på klubhuset inden vores årlige konkurrence. Søndag den 21. oktober holdt vi nemlig Hvidovre Open, hvor der var 17 tilmeldte hunde.  Vejret var med os og det var en dejlig dag med masser af godt hundearbejde af engageret hundeførere – både på sporet og på banen. Stor tak til alle deltagere, dommere og hjælpere.

Kredsens medlemmer klarede sig fint med en 2. plads for hold. Stort tillykke. Pokalen kan beundres i klubhuset 😊

Se alle resultater på face book gruppen ”Hvidovre Open 2018”.

De næste begivenheder i kredsen bliver afsluttende prøver og julefrokosten den 24. november. Man kan tilmelde sig julefrokosten på tavlen i klubhuset eller sende en besked til formanden. De afsluttende prøver tilmelder man sig via Caniva.

I december vil vi selvfølgelig holder vores julehyggedag med gløgg, æbleskiver og lotteri.

Den 31. december holder vi traditionen tro nytårs taffel i klubhuset ml. 10 – 12.

Nyt fra formand sommer 2018

Efter et meget vådt og koldt forår har vi nu den mest forrygende sommer i mands minde – så pas på hundene i det varme vejr 😊

Schæferhundeklubben for Danmark har udsendt et dokument om ”Dataprocedure for Schæferhundeklubben for Danmark” – Dokumentet ligger på Schæferhundeklubbens hjemmeside og på denne side.

Den 10 – 12. maj blev der afholdt DM på Randers stadion – en form for general prøver til VM. Det var et fint arrangement, så det skal nok bliver fint til VM.

Den 6. maj holdt vi en Færdselsprøve – tillykke til dem der bestod.

Den 23. juni holdt vi afsluttende prøver – tillykke til dem der bestod. Om aften holdt vi en lille Sankt Hans fest med grill og lille bål – hyggeligt som altid.

I ugen op til Herning Open havde vi igen besøg fra det store udland samt makkere fra andre kredse til lidt hyggetræning.

Kredsen fik flotte resultater til Herning Open – Et F til Katja og SG til Tanja og Svendsen – stort tillykke til alle tre.

Indskrivning til efterårssæsonen er 12. august ml 10-12.

Nyt fra formand april 2018

Vi har virkelig haft et meget vådt og koldt forår og alligevel er der mange der er kommet til træning – det er sådan det skal være. Måske skal vi gøre ligesom Manfred – vente på at vejret bliver bedre😊

Heldigvis ser det ud til at vende nu og det gode vejr er på vej – så nu er det bare med at komme ud og træne sin hund.

Kredsen kom helt i top (delt 1. plads med Grindsted) som den mest aktive kreds i 2017. Vi fortsætter dog ikke i samme tempo i år. Vi vil selvfølgelig arrangere de prøver som medlemmer af kredsen har brug for men vejret og de meget våde marker begrænser det en kende ☹.

Repræsentantskabsmødet den 18. marts er vel overstået – desværre var der en del fnidder, bl.a. et mistillidsvotum til Peter Larsen som dog blev nedstemt med overvejende flertal. Peter blev formand, Karin næstformand – Rene Jørgensen blev avlrådsformand. Der var en del forslag til behandling (diverse små rettelser og præciseringer til lovene og et par stykker om strukturen) – ingen større ændringer. I kan læse referatet når det kommer på hovedklubbens hjemmeside.

Lørdag den 31. marts holdte vi vores påskefrokost – dejligt at se så mange nye mennesker.

Husk der er DM den 10 – 12. maj i Randers – knæk og dæk til alle deltagere.

Næste prøve er måske i maj og så den afsluttende prøve midt i juni.

Det nye prøve program for 2019 og materiale om behandling af persondata efter den 25. maj findes på vores hjemmeside kr43.dk

Jeg glæder mig til at se jer i klubben – Anette Jensen

Nyt fra formanden februar 2018

Så er forårssæsonen startet med indskrivning den 11. februar. Vi har i år hvalpe, færdsel og et IPO hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10 og færdsel og IPO holdet starter kl. 11. Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle de nye og gamle – dejligt at se så mange der har tilmeldt sig på holdene 😊

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er den samme, da dem der var på valg, alle genopstillede og blev valgt 😊  Vi fik et fint overskud på lidt over 9.000 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Den 14. januar holdt vi en FP/IPO prøve med fem deltagere hvor alle bestod så  stort tillykke. Husk hvis du har brug for en prøve så henvend dig til din træner, formanden eller BRK’eren.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen