Formands nyt

Nyt fra formanden slut 2021

Dette herrens år 2021 har desværre også været COVID-19 ramt men vi har heldigvis kunne træne alligevel, så vi fik afholdt alle efterårets events – HURRA for det.

Vi startede efterårssæsonen med indskrivning i starten af august med en del nye på holdene – super godt. De fleste af dem træner stadigvæk og vi håber de fortsætter i næste sæson.

Vi holdt vores store Rally stævnen midt i september -Tænker jeg lige vil dele et udpluk af de fine tilbagemeldinger vi har fået på FB siden Rally lydighed. Vi kan godt være stolte af os selv

Ja, super flot arrangement – håber I fik prøvet deres lækre sandwich i boden. Mums for en lækkerbisken

Flot arrangement og god stemning vi kommer gerne igen

Tak til kreds 43 for endnu et rigtig flot arrangement, god stemning hele vejen rundt, kommer helt sikkert igen en anden god gang.

Et super dejligt arrangeret stævne, og dejlig stemning hele dagen

Absolut et dejligt stævne på et pragtfuldt areal og med meget flotte præmier. Vi kommer også igen.

Som sidst, rigtig hyggelig stemning

Stemmer også i – god stemning, forplejning, præmier og et skønt areal

Et super godt stævne. Lækker kage, gode præmier og dejlige omgivelser til luftning

super stævne tak Kreds 43

Virkelig flot prøve – og super arrangement. KÆMPE tak for det. Vi kommer gerne igen!

Kredsmesterskabet og julefrokosten blev afholdt den 20/11 – en helt fantastisk dag med hjælp fra nær og fjern.

Den 19. december blev der drukket gløgg og spist æbleskiver og sidst men ikke mindst blev julelotteriet trukket – TILLYKKE til vinderne

Den 31. december holdt vi nytårskur med hapser og bobler – en rigtig hyggelig tradition.

Forårssæsonen starter med indskrivning søndag den 6. februar ml. 10 – 12 i klubhuset. Vi glæder os til at se jer alle som træner på banerne (holdene og selvtrænere) komme forbi og betale træningsgebyr.

HUSK generalforsamlingen er onsdag 9. februar kl. 19 i klubhuset.

Jeg glæder mig til at se jer i klubben – Anette

 

Nyt fra formanden sommer 2021

Den COVID ramte forårs sæson er nu slut og og sommertræningen er i gang. Vi kan heldigvis træne igen, så det er bare med at klø på til efterårets events.

Så fik vi langt om længe afholdt repræsentantskabsmøde 2020 og 2021. Der var en god, sober og konstruktiv debat og god stemning. Dejligt at vi er kommet dertil.

PGA COVID-19 er der stadig prøver og arrangementer som har været aflyst – trist men nødvendigt. Vi har igen savnet at komme til Herning Open og møde alle mulige hundefolk fra nær og fjern – til DM og meget andet,  men vi kommer stærkt tilbage her i efteråret.

Stor TAK til alle der gav en hånd med på vores arbejdsdage – dejligt at I gad.

Kredsen fik sagt tillykke til John Sinding med de 80 år med en lille erkendelighed.

Kredsen har fået en vejrhund i jubilæumsgave af Anette Stralner – mange tak for den.

Efterårssæsonen starter med indskrivning søndag den 8. august ml. 10 – 12 i klubhuset. Vi glæder os til at se jer alle som træner på banerne (holdene og selvtrænere) komme forbi og betale træningsgebyr.

Vores store dobbelt Rally konkurrence afholdes den 11. september. Der er allerede mange som har tilmeldt sig begge prøver, så skynd jer at gå på hundeweb og få tilmeldt jer😊.

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Nyt fra formanden maj 2021

Så er vi halvvejs gennem forårssæsonen. Det startede rigtig fint med at forsamlingsforbuddet blev hævet til 25 personer – helt perfekt. Vi fik gang i træningen og fik også arrangeret en prøve. Prøven var planlagt med tidsplan, hjælpere, dommer og figurant og der var 7 tilmeldte hunde – super – MEN en uge før blev Avedøre sogn lukket ned pga for stor smittespredning og vi måtte aflyse det hele igen. Nu kan vi så træne igen og så håber vi på at der ikke ske flere lokale nedlukninger i vores sogn.

Vi har valgt at bidrage til at gøre Hvidovre mere bi- og insektvenlig – har hentet 5 poser af Hvidovre Blomstereng hos kommunen så vi kan så lidt ”vilde” blomster på bagsiden af vores høj ved klubhuset.

Træningen kører nu på fuld speed og det er en fornøjelse at følge alle de små og store fremskidt 😊

Vi har fået et par Rally Begynder Mestrer siden sidst – stort tillykke til Kim og Sarah. Der er også flere der har bestået prøver her i foråret både i IGP og Rally – stort tillykke med de fine resultater.

Vi skal forskønne og vedligeholde vores dejlig kreds som I alle har glæde af. Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 18/5 og/eller søndag den 23/5 efter træning. Der skal blandt andet males skjul, busstop og borde-bænkesættene – og der skal køres skrammel væk. Vi serverer lidt mad og drikke ellers duer helten jo ikke. Vi glæder os til at se jer.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til anettelindberg@outlook.dk

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Nyt fra formanden februar 2021

Trods Corona-tider er vi klar til et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som starter med indskrivning den 28. februar ml. 10-12. Vi har selvtræner(IGP), hvalpe, familie og rally hold.

Holdene træner om søndagen og starter 10:30. Alle bliver opdelt, så vi overholder retningslinjerne.

Vores generalforsamling er også den 28. februar fra kl. 12 og foregår udendørs i grupper af 5 personer. Formandens beretning kan læses på vores FB gruppe og/eller fås på dagen sammen med regnskabet.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, via MobilPay 81174 (+1kr.) eller bankoverførsel på 1551-3160021896. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst hold og navn.

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage – husk alle retningslinjer skal overholdes.

Spørgsmål angående hold kan rettes til anettelindberg@outlook.dk.

Et lille tilbageblik på det sidste halve år i 2020 og frem til nu – Vi afholdte vores store rally konkurrence med 100 tilmeldte sidst i september, hvor Anette W, Kim H., Annemette og Alices deltog og bestod med fine prøver. Et kæmpe tillykke til Anette Willumsen som nr. 2 og nr. 3 i de to prøver og som også blev Rally Mester Begynder

I starten af året blev Kim H. og Manfred også Rally Mester Begynder, så kæmpe tillykke til dem.

Også et stort tillykke til alle dem der bestod deres IGP prøver i efteråret og et stort tillykke til Martin og Fiona med DM kvalifikationen.

Vores kredsmesterskab, julefrokost, julelotteri og nytårskur blev alle aflyst pga. corona – ØV.

Nyt fra formanden sommeren 2020

Den COVID-19 ramte forårs sæson og sommertræningen er nu slut og vi står foran en helt ny efterårs sæson. Vi kan heldigvis træne igen, så det er bare med at klø på til efterårets events.

Efterårssæsonen starter med indskrivning søndag den 9. august ml. 10 – 12 i klubhuset. Vi glæder os til at se jer alle som træner på banerne (holdene og selvtræner) komme forbi og betale træningsgebyr.

PGA COVID-19 har alle prøver og arrangementer været aflyst – trist men nødvendigt. Vi har savnet at komme til Herning Open og møde alle mulige hundefolk fra nær og fjern – til DM og meget andet,  men vi kommer stærkt tilbage her i efteråret.

Træningslejre i kredsen før en Herning Open for nogle år tilbage 😊 😊

Vores store dobbelt Rally konkurrence er flyttet fra den 13. juni til 26. september. Der er tæt på at være udsolgt til begge prøver, så skynd jer at tilmelde jer, hvis I ikke allerede har gjort det 😊 Tilmelding foregår via hundeweb.

Et udpluk af sidste års vindere i vores rally konkurrence

Kredsens 40 års jubilæum fest er også rykket – ny dato kommer snarest. Vi skal nok nå at feste i år. Vi holder kredsmesterskaber den 21. november med efterfølgende julefrokost om aften.

Nyt fra formanden maj 2020

Forårs sæsonen startede på fineste vis og så ramte COVID-19 os alle ØV ØVAl vores træning, fester og planlagte prøver blev aflyst – det var godt nok trist og kedeligt. Heldigvis er der nu åbnet op for træning i mindre grupper og vi er langsomt ved at vende tilbage til ”gamle dage”. Vi har besluttet at forlænge sæsonen hen over sommeren så nu kan der trænes igennem. 😊

Vores repræsentantsskabsmøde blev også aflyst ligesom DM, HAS og VM er blevet det – 2020 bliver et meget tomt hundeår.

Forsamlingsforbud nu: Først og fremmest må vi konstatere, at DKK kun i meget begrænset omfang har fået muligheder for en øget genåbning i fase 2. Vi skal fortsat (frem til 8. juni) overholde et forsamlingsforbud, hvor det maximale antal forsamlede personer er 10.

Forsamlingsforbud fase 3 fra 8. juni til 1. augustI fase 3 (fra 8. juni) vil forsamlingsforbuddet blive hævet til mellem 30 og 50 personer. Om max-antallet bliver 30, 40 eller 50 meldes fra regeringens side ud på et senere tidspunkt, når der er mere information om, hvordan smittetrykket i landet udvikler sig efter genåbningen.

Forsamlingsforbud fase 4 – fra 1. august til 31. august:Forbuddet mod arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende hvor der er flere end 500 personer tilstede, fastholdes til minimum 31. august.

Vores store Rally konkurrence er derfor flyttet fra den 13. juni til 26. september og kredsens 40 års jubilæum fest er også rykket – ny dato kommer snarest. Vi skal nok nå at feste i år 😊

Blad nr. 3-4, Marts-April, er nu online. Grundet Corona situationen blev dette blad ikke trykt og postomdelt, men du kan læse, downloade og/eller printe det via hovedklubbens hjemmeside.

Formanden er officielt certifiseret som prøveleder efter de nye regler 😊

Nyt fra formand februar 2020

Så er vi klar til et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som starter med indskrivning den 9. februar. Vi har i år hvalpe, familie og rally hold og de træner om søndagen. Holdene starter 10:30.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden, MobilPay eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu

Et lille tilbageblik på de sidste måneder i det gamle år og frem til nu – Vi holdt kredsmesterskab og julefrokost den 30. november med max antal deltagere  – det var som altid super hyggeligt, med DK som vinder af landskampen senere på aften.

Julehyggedag med lotteri den 15. december og sidst men ikke mindst nytårskur den 31 – dejligt at møde hundefolk fra nær og fjern til lidt hygge i den kolde vintertid.

Vi har holdt General Forsamling den 4. februar – bestyrelsen er den samme. Vi fik et fint overskud på over 8650 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen

Nyt fra formand efterår 2019

Så er efterårs sæsonen ved at gå på hæld og vi går mod nogle kolde men hyggelige jule måneder. Husk I er velkommen på træningsbanerne selvom holdtræningen slutter her i november.

Den 2. november havde vi den  fornøjelsen at holde en af de første officielle rallyprøver i Schæferhundeklubbens regi. Der var 4 klasser – champion, ekspert, øvet og begynder. Kredsen havde 3 deltagere med i den meget stor begynderklasse med 23 deltagere. Der var en hel del debutanter, og næsten alle bestod (kun 3 IB’er), så det var dejligt. Alle kredsens deltagere bestod – stort tillykke med det 😊

Alle var meget begejstret for vores arrangement og synes vi har nogle virkelige dejlige arealer og et godt klubhus. Som dommeren senere skrev på sin blog – super betjening af dommer, sekretær og deltagere, super arealer, fine præmier til alle, lækker mad og drikke, så rammerne var de allerbedste. Tusind tak til alle for en dejlig dag, og især tak til Anette og co. (læs kredsen) for et flot arrangement.

Vinderne af begynderklassen der alle fik 100 point.

Vi holder UHP prøve den 16. november og det 30. november  holder vi BH, delspor og IGP prøve. Prøven er lukket for tilmelding, da vi har nået max antal discipliner 😊

 

Vi holder julefrokost den 30. November. Det er traditionen tro julebuffet inkl. drikkevarer.
I skrivende stund er ”alt udsolgt” – tak for den store interesse

 

 

 

Nyt fra formand sommeren 2019

Så er forårs sæsonen 2019 slut og sommerferien er i fuld gang. Her i sommerperioden er alle stadig velkommen til at komme forbi og træne deres hund.

Sæsonen blev afsluttet den 8. juni med afsluttende prøver – tillykke til dem der bestod. 😊

Vi har haft Tina på rally instruktør kursus lige efter sæsonafslutningen og der vil derfor være mulighed for at træne rally på hold i den nye sæson.

Som sædvanen tror er vi nogle stykker fra kredsen der drager til Herning Open midt i juli. I dagene optil vil der være flere svensker m.m. som træner på vores baner.

Svensker og andet godtfolk til træning i kredsen før en tidligere Herning Open

Vi har indskrivning den 11. august i klubhuset ml. 10 – 12.

Vi vil have hvalpe, rally og IGP hold. Vi er ved at undersøge mulighed for at tilbyde figuranter et par gange om måneden evt. mod mindre betaling.

Schæferhundeklubben for Danmark har indkaldt til ekstra ordinær repræsentantskabsmøde fredag den 9. august hvor Tina og jeg deltager.

Den 1. september holder vi færdselsprøve i kredsen – tilmelding via Caniva.

Jeg vil ønske alle en fortsat god sommer og så ses vi til indskrivnigen 😊

Nyt fra formand maj 2019

Så er forårs sæson 2019 snart gået og den slutter af på fineste vis med afsluttende IGP prøve den 8. juni. Husk alle er velkommen til at komme og selvtræne hen over sommeren.

Selv om det har været et ”stille” efterår er der alligevel sket en del. Vi har haft flere besøg af hundefolk fra både Sverige og Norge og det er altid hyggeligt med besøg.

FB citat fra en svensker: Jag och mina svenska vänner tackar för en härlig dag på er fina kreds! 😊👍”. Ved at kredsens medlemmer alle er velkommen i det norske og svenske 😊

Det er også første sæson med det nye prøve program som i øvrigt kan købes i klubhuset.

Den 17. marts deltog Tina og jeg på SHK’s Repræsentantskabsmøde – et meget roligt og hurtigt et af slagsen. Ingen drama og genvalg til alle.

Kredsen har også haft et par medlemmer som har deltaget i udtagelserne til DM. Resultaterne har desværre været lidt blandet, men det kommer helt sikkert på plads til  næste sæson.

Egen P plads – Dejlig overraskelse – pladsmændene har fået lavet et super fint skilt, hvor der står Formandens parkeringsplads – total god stil 🤣😂

Torsdag den 18. april kl. 18:00 holdt vi påskefrokost – det er bare så hyggeligt 🐣🐥🐣🐥.

Kredsen ønsker et STORT TILLYKKE til Claus med 2. pladsen til B DM.

Nyt fra formand februar 2019

Så er 2018 gået og vi er startet på et nyt og friskt år. Nu skal der trænes hund her i forårssæsonen som er startet med indskrivning den 10. februar. Vi har i år hvalpe, familie og et IGP hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10, familie og IGP holdene starter kl. 11.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden, MobilPay eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller MobilPay 81174 (+ 1kr.)

Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle nye og gamle medlemmer – dejligt at se så mange forskellige der har tilmeldt sig på holdene 😊 Som I kan se på billedet, så er der plads til alle!

Et lille tilbageblik på de sidste måneder det gamle år der sluttede med manér – Afsluttende prøver og julefrokost den 24. november med mange deltagere og som altid super hyggeligt. Julehyggedag med lotteri den 17. december og sidst men ikke mindst nytårskur den 31 – dejligt at mødes til lidt hygge i den kolde vintertid.

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er næsten den samme. Steen Pedersen er flyttet på landet 😊 og valgte derfor at trække sig fra bestyrelsen. Steen Christensen blev enstemmigt valg som efterfølger og ny suppleant i stedet for Steen C. blev Preben Rasmussen – resten er de samme som sidste år.  Vi fik et rigtig fint overskud på over 22.000 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Den 18. februar havde vi en medlemsaften hvor dommer Morten Hansen fortalte om det nye program.

Nyt fra formand oktober 2018

Så blev det ”hverdag” igen efter rigtig mange af os har været i Randers for at se VM 😊

Tak til vores pladsmænd som har knoklet for at få ordnet facaden på klubhuset inden vores årlige konkurrence. Søndag den 21. oktober holdt vi nemlig Hvidovre Open, hvor der var 17 tilmeldte hunde.  Vejret var med os og det var en dejlig dag med masser af godt hundearbejde af engageret hundeførere – både på sporet og på banen. Stor tak til alle deltagere, dommere og hjælpere.

Kredsens medlemmer klarede sig fint med en 2. plads for hold. Stort tillykke. Pokalen kan beundres i klubhuset 😊

Se alle resultater på face book gruppen ”Hvidovre Open 2018”.

De næste begivenheder i kredsen bliver afsluttende prøver og julefrokosten den 24. november. Man kan tilmelde sig julefrokosten på tavlen i klubhuset eller sende en besked til formanden. De afsluttende prøver tilmelder man sig via Caniva.

I december vil vi selvfølgelig holder vores julehyggedag med gløgg, æbleskiver og lotteri.

Den 31. december holder vi traditionen tro nytårs taffel i klubhuset ml. 10 – 12.

Nyt fra formand sommer 2018

Efter et meget vådt og koldt forår har vi nu den mest forrygende sommer i mands minde – så pas på hundene i det varme vejr 😊

Schæferhundeklubben for Danmark har udsendt et dokument om ”Dataprocedure for Schæferhundeklubben for Danmark” – Dokumentet ligger på Schæferhundeklubbens hjemmeside og på denne side.

Den 10 – 12. maj blev der afholdt DM på Randers stadion – en form for general prøver til VM. Det var et fint arrangement, så det skal nok bliver fint til VM.

Den 6. maj holdt vi en Færdselsprøve – tillykke til dem der bestod.

Den 23. juni holdt vi afsluttende prøver – tillykke til dem der bestod. Om aften holdt vi en lille Sankt Hans fest med grill og lille bål – hyggeligt som altid.

I ugen op til Herning Open havde vi igen besøg fra det store udland samt makkere fra andre kredse til lidt hyggetræning.

Kredsen fik flotte resultater til Herning Open – Et F til Katja og SG til Tanja og Svendsen – stort tillykke til alle tre.

Indskrivning til efterårssæsonen er 12. august ml 10-12.

Nyt fra formand april 2018

Vi har virkelig haft et meget vådt og koldt forår og alligevel er der mange der er kommet til træning – det er sådan det skal være. Måske skal vi gøre ligesom Manfred – vente på at vejret bliver bedre😊

Heldigvis ser det ud til at vende nu og det gode vejr er på vej – så nu er det bare med at komme ud og træne sin hund.

Kredsen kom helt i top (delt 1. plads med Grindsted) som den mest aktive kreds i 2017. Vi fortsætter dog ikke i samme tempo i år. Vi vil selvfølgelig arrangere de prøver som medlemmer af kredsen har brug for men vejret og de meget våde marker begrænser det en kende ☹.

Repræsentantskabsmødet den 18. marts er vel overstået – desværre var der en del fnidder, bl.a. et mistillidsvotum til Peter Larsen som dog blev nedstemt med overvejende flertal. Peter blev formand, Karin næstformand – Rene Jørgensen blev avlrådsformand. Der var en del forslag til behandling (diverse små rettelser og præciseringer til lovene og et par stykker om strukturen) – ingen større ændringer. I kan læse referatet når det kommer på hovedklubbens hjemmeside.

Lørdag den 31. marts holdte vi vores påskefrokost – dejligt at se så mange nye mennesker.

Husk der er DM den 10 – 12. maj i Randers – knæk og dæk til alle deltagere.

Næste prøve er måske i maj og så den afsluttende prøve midt i juni.

Det nye prøve program for 2019 og materiale om behandling af persondata efter den 25. maj findes på vores hjemmeside kr43.dk

Jeg glæder mig til at se jer i klubben – Anette Jensen

Nyt fra formanden februar 2018

Så er forårssæsonen startet med indskrivning den 11. februar. Vi har i år hvalpe, færdsel og et IPO hold og de træner om søndagen. Hvalpeholdet starter kl. 10 og færdsel og IPO holdet starter kl. 11. Alle der betaler trænings- og holdgebyr kan benytte banerne alle ugens dage. Spørgsmål angående hold kan rettes til aljen@nets.eu eller BRK’eren Henrik Svendsen.

Stort velkommen til alle de nye og gamle – dejligt at se så mange der har tilmeldt sig på holdene 😊

Vi har holdt general forsamling den 6. februar – bestyrelsen er den samme, da dem der var på valg, alle genopstillede og blev valgt 😊  Vi fik et fint overskud på lidt over 9.000 kr. (se hele referatet på hjemmesiden).

Den 14. januar holdt vi en FP/IPO prøve med fem deltagere hvor alle bestod så  stort tillykke. Husk hvis du har brug for en prøve så henvend dig til din træner, formanden eller BRK’eren.

Starten på en ny sæson betyder også, at det er blevet tid til at betale trænings gebyr. Prisen er 600,- for medlemmer af kredsen og 700 kr. for ikke medlemmer. Beløbet kan indbetales hos kassereren, formanden eller via bankoverførsel. Ved indbetaling af træningsgebyr anfør venligst navn.

Man kan indbetale sit træningsgebyr på 1551-3160021896 eller Mobilpay 81174 (+ 1kr.)

Jeg glæder mig til at se jer i klubben.

Anette Jensen